Вояж у Маямі: з ким зіграють українські тенісистки

Еліна Світоліна
/ Getty Images

Кваліфікація турніру WTA 1000 у Маямі (США) стартує вже 22 березня. Першою на корт вийде Леся Цуренко, інші українки розпочнуть змагання з наступних раундів.

Джерело:

24 канал

Суперниці українок

У кваліфікації серед українок виступить лише Леся Цуренко. Вже 22 березня досвідчена тенісистка зіграє проти представниці Росії Варвари Грачової.

Варте уваги Українка Кіченок виграла турнір WTA в Санкт-Петербурзі

Якщо Лесі вдасться стартувати з перемоги, то вже у фіналі кваліфікації зустрінеться з переможницею пари Моніка Нікулеску (Румунія) / Людмила Самсонова (Росія).

Марта Костюк та Еліна Світоліна розпочнуть свої виступи у Маямі з основної сітки. Перша ракетка України пропустить перше коло змагань, а вже у наступному зіграє з переможницею матчу Шелбі Роджерс – Медісон Бренгл.

18-річна Костюк, яка лише нещодавно вилікувалась від коронавірусу, вийде на корт проти однієї з переможниць кваліфікації.

  • Призовий фонд цього турніру склав 3 мільйони 260 тисяч доларів.
  • Після змагань у Дубаї оновився рейтинг WTA. У першій десятці, де перебуває Світоліна, змін не відбулось. Натомість Костюк опустилась на 83 місце. Цуренко ж покращила своє становище та тепер посідає 141 позицію.

Источник

Новости Украины