Володимир Зеленський: Ми ближче до миру, ніж думаємо

Володимир Зеленський: Ми ближче до миру, ніж думаємо

Фото: president.gov.ua

Війна з Росією «ближча до завершення», ніж багато хто вважає. Про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю ABC News.

— План перемоги — зміцнення України. Тому ми просимо наших друзів, наших союзників зміцнити нас. Це дуже важливо. Я думаю, що ми ближче до миру, ніж ми думаємо. Ми ближче до кінця війни, — зазначив Зеленський.

За його словами, диктатор Путін «боїться» Курської операції, бо не може захистити свою територію.

— Це правда. Він дуже боїться. Чому? Тому що його люди побачили, що він не може захистити, що він не може захистити всю свою територію, — зауважив Зеленський, додавши, що тільки з «сильної позиції» Україна може «підштовхнути Путіна до припинення війни».

 22 вересня Зеленський  розпочав свій офіційний візит до США, де він представить план перемоги президентові Сполучених Штатів Джо Байдену та обом кандидатам у президенти — Дональду Трампу та Камалі Гарріс.  23 вересня під час виступу на Генасамблеї ООН Зеленський заявив, що Україна готується до другого Саміту миру і паралельно працює над продовольчою й енергетичною безпекою та притягненням Росії до відповідальності. 
Джерело

Новости Украины