Вони посилають знаки? Окупанти здивували мелітопольців промовистим фото з Кирилівки

Они посылают знаки? Оккупанты удивили мелитопольцев  говорящим фото из Кирилловки

Зовсім скоро літо, рашисти з їхніми поплічниками щосили взялися за рекламу морського узбережжя і відпочинку. Але щось знову пішло не так…

Чи варто говорити, що для будь-якої працюючої реклами потрібні яскраві фото. З цим в окупантів біда. За два роки війни зняти в Кирилівці можна лише кадри для фільму про апокаліпсис, відеоряд теж кульгає на обидві ноги.

Але рашисти не розгубилися. Чуже — це у них, як би, своє. В одному з пабліків колись курортного селища з'явився заклик чекати літа.

фото море

Як ілюстрацію автор дістав із засіків минулого пляжне фото спортивних змагань на березі моря.

І, треба зазначити, не помилився з вибором. Фото дійсно викликає ностальгію, на відміну від кадрів, зроблених уже в окупації.

Тут і ласкавий прибій Азовського моря, і безліч щасливих людей, які відпочивають на березі і спостерігають за змаганнями. Родзинкою фото, безумовно, є суддя змагань у футболці, що говорить, з написом "Ukraine".

фото море1

Звісно, для емоційного відгуку, кращого фото не знайти. А може автор поста відчайдушно подає знаки підписникам?

У будь-якому разі, беззастережно рекламі вірити не варто. Літо, звичайно, прийде, обов'язково. А ось безтурботності і щастя, що потрапило в кадр довоєнного фото, в нинішньому "курортному" сезоні мелітопольцям точно чекати не варто…

Джерело

Новости Украины