Ворог зосереджується на наступі на Куп’янському напрямку

За добу окупанти обстріляли тринадцять населених пунктів Харківщини.

На Куп’янському напрямку ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу Збройних Сил України. 

За минулу добу окупанти здійснили обстріли з танків та артилерії по районах населених пунктів Берестове, Куп’янськ, Курилівка, Табаївка, Крохмальне Харківської області.

На Слобожанському напрямку окупанти обстріляли з танків, мінометів та ствольної артилерії райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Чугунівка, Ізбицьке, Огірцеве, Бочкове, Бударки та Амбарне Харківської області.

Українські ракетники та артилеристи за минулу добу уразили 2 пункти управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також один інший важливий об’єкт противника.

Як писав UA-NEWS.in.ua, 26 листопада близько 10 години ранку ворог з РСЗВ обстріляв місто Вовчанськ. Пошкоджено житлові будинки, приватні автомобілі, складські приміщення та магазини. 

Внаслідок вранішнього мінометного обстрілу Куп’янська поранені троє літніх людей: чоловіки 68 та 69 років та 81-річна жінка. Також зазнали пошкоджень приватні будинки. А близько першої години ночі суботи, після обстрілів російськими військовими Куп’янська відбулось займання гаражів.

Джерело

Новости Украины