Воррен: Дюбуа міг боксувати далі, його ноги не відмовили. Я просто цього не розумію

Воррен: Дюбуа міг боксувати далі, його ноги не відмовили. Я просто цього не розумію

Александр Усик, Даниэль Дюбуа, фото — Getty Images

Френк Воррен, промоутер британського суперважковаговика Даніеля Дюбуа, висловив думку щодо рішення рефері зупинити бій за титули WBA/WBO/IBF/IBO у суперважкій вазі та визнати перемогу Олександра Усика технічним нокаутом.

“Коли рефері зупинив бій, Дюбуа впав після дуже сильного джеба, на який він нарвався. Даніель опинився на канвасі, рефері відкрив рахунок, він піднявся і дочекався відмашки. Дюбуа міг боксувати далі, він не розпластався на настилі рингу, його ноги не відмовили. Я просто цього не розумію”.

“Ми незадоволені цією ситуацією. Я думаю, що і Усік, зрештою, мабуть, теж незадоволений цим, хоча він цього й не визнає. Ми лише хочемо, щоб вони знову вийшли на ринг”.

“До речі, якщо вони проведуть ще один бій, то Дюбуа треба битися по-іншому. Йому необхідно стиснути зуби і вийти туди на війну. Ось що він має зробити. Це буде перевіркою його характеру. Я не хочу виправдань, я більше не хочу чути цю нісенітницю. Вийди туди і зроби – ось у чому суть. Але, повертаючись назад, Дюбуа виграв бій, і це було погане рішення”.

Сьогодні Воррен повідомив, що, як і заявлялося раніше, його команда подала апеляцію на перегляд результату бою Усик – Дюбуа, який судив у рингу представник Пуерто-Ріко Луїс Пабон. Промоутер налаштований оптимістично і вважає, що “у гіршому випадку” неминучий реванш.

На наступний бій Усик викликав чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі. Представники Олександра та «Циганського короля» ведуть переговори щодо проведення об’єднавчого поєдинку на початку 2024 року.

Читайте також: Хто дістанеться Усику у наступному поєдинку: Ф’юрі, Хргович, американський проспект-нокаутер чи колишній спаринг-партнер?

Також на бій із Усиком претендує Філіп Хргович. Хорват є обов’язковим претендентом на титул IBF.

Джерело

Новости Украины