Воррен: Маємо продовжувати рухатися вперед, і тоді бій Усик – Ф’юрі точно відбудеться 29 квітня

Воррен: Маємо продовжувати рухатися вперед, і тоді бій Усик – Ф’юрі точно відбудеться 29 квітня

Фрэнк Уоррен и Тайсон Фьюри, Getty Images

Промоутер Френк Воррен розповів про деталі переговорів щодо організації об’єднавчого бою у надважкій вазі між володарем титулів WBA/WBO/IBF/IBO Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

“Все в силі. Із контрактами розібралися. Ми просто маємо продовжувати рухатися вперед, і тоді я впевнений, що бій відбудеться 29 квітня».

«На якомусь етапі не був певен, чи підійде Тайсону ця дата, але все гаразд. Суть у тому, що наші суперники вийшли та сказали, що хочуть зробити поєдинок. Тепер ми маємо підписати контракти. Усі працюють, щоби все завершити».

«Кожен хоче побачити цей бій. Кожен має зняти капелюх перед Ф’юрі, тому що він єдиний важковаговик, який подібно до великих Алі, Формана і Фрейзера, бився з усіма найкращими у своєму поколінні».

«Він бився проти Кличка, який був найкращим у своєму поколінні, прийшов на його територію та переміг. Проти Вайлдера і тричі переміг його. Тепер він підходить до хлопця, який двічі переміг Джошуа та має три пояси».

«На моїй пам’яті це буде вперше, коли чотири пояси будуть на кону. Це найбільший бій у надважкій вазі за невідомо скільки років. Обидва боксери непереможені та обидва у розквіті сил. Це буде фантастична подія і найкасовіша подія, яка будь-коли проходила на Вемблі. Говорю не про бокс, а взагалі».

Нагадаємо, Усик прийняв пропозицію Ф’юрі про поділ гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні. Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Вемблі.

Боксери поінформували про досягнуту угоду WBA. Асоціація не почала зобов’язувати Олександра захищати пояс із претендентом Даніелем Дюбуа і надала командам обох чемпіонів час на укладення контракту на бій.

Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Усик також веде активну підготовку до поєдинку — у тренувальному графіку Олександра лише один вихідний.

Джерело

Новости Украины