Впродовж доби чергові караули рятувальників Хмельниччини ліквідували чотири пожежі, на одній з яких врятовано чоловіка

За минулу добу підрозділи області 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

Так, 2 квітня о 08:52 в с. Старий Кривин Славутського району виникла пожежа допоміжної споруди. Загорілось, ймовірно, через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Загоряння ліквідовано рятувальниками 8 Державної пожежно-рятувальної частини.

Вже о 09:50 рятувальники знову мчали на виклик, цього разу в село Велика Колибань Хмельницького району. На момент прибуття надзвичайників вогонь охопив 15 кв.м. площі господарчої споруди.  Вогонь ліквідували бійці ДСНС зі ст. Богданівці.

О 16:40 до Служби порятунку знову надійшов тривожний дзвінок. На вулиці Данила Галицького у місті Кам’янець-Подільський загорівся житловий  будинок. Бійці ДСНС, які прибули на виклик встановили, що в одній із кімнат знаходиться людина.  Негайно рятувальники ступили у задимлене приміщення. Під час розвідки надзвичайники виявили чоловіка, який вже надихалася продуктів горіння та не міг самотужки покинути помешкання. Спершу вогнеборці вивели із небезпечної зони 55-річного мешканця, після чого оперативно загасили пожежу, яка на той момент поширилася на площу 4 кв.м.

Вже 3 квітня о 02:50 славутські рятувальники гасили пожежу літньої кухні на вулиці Богдана Хмельницького у райцентрі. Внаслідок проведених оперативних дій, від нищівного вогню вдалося рятувати будівлю та не допустити подальшого поширення вогню територією домогосподарства.

Ймовірна причина загоряння —  необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Источник

Новости Украины