Всебічний розвиток дитини

Час, витрачений дорослими на спілкування з дитиною та її розвиток, приносить свої плоди у роки навчання та подальшому житті. Адже без уваги з боку дорослих дітям важко проявити себе, навіть якщо від природи в них закладені гарні здібності. Для розвитку дитина повинна знаходитись у комфортному середовищі, де все спрямоване на її реалізацію як особистості.

Ідеальний простір для розвитку вдалося створити в центрі Cognitico Анні Абросимовій. Основна мета цього центру – всебічний розвиток дитини та професійна допомога при наявності відхилень. Звертатись у Cognitico можуть дорослі і діти, щоб на індивідуальних заняттях в цікавій атмосфері опановувати обрану сферу.

Як проходять заняття в центрі для розвитку дитини

Програма та графік занять підбираються індивідуально. Фахівець має великий досвід у спілкуванні з дітьми, включаючи дітей з особливими потребами. Знання з логопедії допомагають вирішувати різноманітні проблеми з мовленням:

  • Дихальні вправи, спів покращують мовлення при заїканні.
  • Відпрацювання вимови окремих звуків веде до правильного мовлення.
  • Акторська гра допомагає навчитися голосно та впевнено розмовляти на сцені та у присутності чужих людей.

Методика Floortime

Для розвитку дітей раннього віку та малюків з аутизмом застосовуються рухливі, рольові ігри та сучасна ефективна методика Floortime. Фахівець пристосовується до поведінки та інтересів дитини, в процесі гри весь час утримує її увагу. Гра постійно трошки видозмінюється, але контакт з дитиною не втрачається. Це покращує спілкування дитини з батьками, полегшує контакт та виконання щоденних справ.

Допомога у навчанні

Навчання у школі стає великою проблемою для багатьох родин, особливо якщо дитина не зовсім зрозуміла матеріал у початкових класах. Виправити ситуацію можна, якщо вчасно звернути увагу. В центрі Cognitico можна ефективно підготувати малюка до вступу в школу, підтягнути математику, читання чи письмо.

Особливо цінно, що діти не сприймають заняття з Анною Абросімовою як тягар, це скоріше цікава гра, в якій вони завжди виходять переможцями. Адже звичка перемагати народжує впевненість у собі, сприяє позитивному сприйняттю світу та людей, допомагає у складних ситуаціях не втрачати рівновагу.

Як музика допомагає розвинути особистість

Сучасна дитина весь час оточена гаджетами. Спокуса подивитись мультик чи відео дуже велика. Якщо час перед екраном не обмежують дорослі, дитина не вміє зайняти себе справою, втрачає свій дорогоцінний час на перегляд дурниць.

Гарна альтернатива – навчити дитину відчувати прекрасне. Музика завжди надихає людей, але слухати готову музику завжди легше, ніж грати чи співати. У центрі Cognitico є можливість навчитись грати на інструменті. Це покращує дрібну моторику у дитини, її емоційність, привчає відповідальності.

Можна вивчати пісні, знайомитись з тим, як створюється музика. Це подарує людині безмежні можливості, як розважити себе, проявити себе на людях. Можливо, це буде поштовхом для подальшого вивчення музики на професійному рівні, але більш за все людина просто буде мати ще одне цікаве хобі, яке буде дарувати їй та оточуючим позитивні емоції.

Чому важливо довіряти розвиток дитини професіоналам

Переважна більшість батьків дуже стараються для своїх дітей. Але через брак вільного часу та відсутність професійних навичок вони не завжди можуть забезпечити всебічний розвиток своїй дитині. У нагоді стане центр розвитку Cognitico, в якому можна довірити дитину справжньому спеціалісту.

Анна Абросімова пройшла безліч курсів з логопедії, опанувала методи роботи з дітьми з особливими потребами, реалізує свої навички щодня на практиці. Поважне ставлення до дитини та врахування її інтересів, здібностей – основа для продуктивного контакту.

Гра, спілкування, заняття проходять для дитини на позитиві, викликають тільки приємні відчуття. Тому дитина з радістю знову і знову приходить в центр Cognitico, кожного разу набуваючи нових знань, зростаючи як особистість та розвиваючи свої таланти.

Новости Украины