У Бердянському районі поліцейські офіцери громади по гарячим слідам розкрили два злочини. — Новости Бердянска

10 листопада близько 06:30 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява 34-річного мешканця села Червоне Поле про те, що напередодні ввечері за місцем його мешкання під час спільного розпиття спиртних напоїв хтось з присутніх скоїв крадіжку його майна, а саме набору гайкових ключів та «Power bank».

У Бердянському районі поліцейські офіцери громади по гарячим слідам розкрили два злочини.

На місце події негайно виїхали начальник сектору взаємодії з громадами Олександр Нестеров та поліцейський офіцер громади Андрій Корнет. В результаті проведених заходів впродовж декількох годин поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 26-річний мешканець села Деревецьке Бердянського району. Наразі речові докази вилучені та передані потерпілому. За даним фактом дізнавачем відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня близько 11:30 години до Бердянського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річної студентки ДНЗ «Осипенківський професійний аграрний ліцей» про те, що близько 09:00 години один із студентів знаходячись біля входу в гуртожиток ліцею вихопив з рук належний їй мобільний телефон «ZTE» та втік. Проведеними розшуковими заходами поліцейськими офіцерами громади було встановлено 17-річного правопорушника. Неповнолітній зізнався в скоєному та вказав де сховав мобільний телефон. Наразі речовий доказ вилучено та повернуто потерпілій. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За обома фактами досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру.

Источник

Новости Украины