У Бердянському районі поліцейські вилучили контрафактну тютюнову продукцію та алкоголь невідомого походження — Новости Бердянска

Двоє громадян за місцем мешкання збували безакцизну продукцію своїм односельцям. Загальна вартість вилученого становить понад 30 тисяч гривень.

У Бердянському районі поліцейські вилучили контрафактну тютюнову продукцію та алкоголь невідомого походження

26 листопада в рамках відкритого кримінального провадження за фактом зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, а також збуту незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку (ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України) слідчі відділення поліції №1 (смт. Чернігівка) та №2 (м.Приморськ) Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, спільно з поліцейським офіцером громади та дільничними офіцерами поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, провели санкціоновані обшуки на території приватних домоволодінь в селах Єлизаветівка та Новомихайлівка Бердянського району.

Під час обшуку домоволодіння 52-річного мешканця села Єлизаветівка, правоохоронці виявили та вилучили понад 800 пачок цигарок без марок акцизного податку України.

Проведеним обшуком в селі Новомихайлівка за місцем мешкання 58–річної жінки поліцейські виявили та вилучили близько 200 пачок сигарет без марок акцизного податку України та більше 20 літрів алкогольних напоїв невідомого походження.

Загалом із незаконного обігу вилучено контрафактної продукції, вартістю понад 30 тисяч гривен. Вилучене направлено на експертні дослідження.

В рамках досудового розслідування встановлюються всі обставини злочинної діяльності та коло осіб, причетних до реалізації контрафакту. Досудове розслідування триває.

Источник

Новости Украины