У Чернігові п’яний чоловік погрожував перехожим протитанковою міною. ФОТО

У Чернігові затримали нетверезого місцевого мешканця, який погрожував людям предметом, схожим на вибухівку.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

Так, 17 травня близько 20-ї години, патрульним поліцейським надійшло повідомлення про невідомого, який на проспекті Перемоги чіпляється до людей та погрожує предметом, схожим на міну.

Поліцейські, які прибули на місце, виявили 39-річного чернігівця — на нього вказала заявниця, а кілька свідків підтвердили, що саме він хуліганив. Також громадяни повідомили, що чоловік приїхав на легковику ВАЗ-2107, який стояв поряд і в салоні можуть знаходитися небезпечні предмети.

Під час огляду авто інспектори виявили предмет, схожий на протитанкову міну та підривач до неї. На місце одразу викликали вибухотехніків та слідчо-оперативну групу.

Також під час спілкування з водієм ВАЗу патрульні помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд у медичному закладі. Результат виявився позитивним — 1,45 проміле. До того ж позитивною виявилася проба і на вміст наркотиків. Тобто чоловік одночасно перебував в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

 

На чоловіка склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Далі він продовжив спілкування вже зі слідчим.

Фото — Патрульна поліція Чернігівської області

Источник

Новости Украины