У Чернігові перевірятимуть будинкові тепломережі: графік перевірки на 1-10 червня

У червні у Чернігові починаються перевірки готовності внутрішньобудинкових систем централізованого теплопостачання до опалювального сезону.

 

Про це повідомляє пресслужба Управління ЖКГ на своїй сторінці у Facebook.

 

Пов’язані вони з пошуком поривів, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час облоги Чернігова.

 

Для зручності чернігівців розроблені графіки перевірки. У ці дні постачальники тепла будуть подавати теплоносій під тиском у будинкові мережі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ЧЕРНІГІВЩИНІ РОЗПОЧАЛИ ВІДНОВЛЮВАТИ КРИТИЧНУ ІНФРАСТРУКТУРУ, – ЧАУС

 

Без допомоги жителів будинків впоратися буде важко. Тож мешканцям або їх представникам у день, вказаний у графіку, варто уважно слідкувати за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у їхніх чи сусідніх квартирах. У таких випадках слід одразу повідомляти про це ЖЕК, колл-центр або теплову організацію для миттєвої організації та виконання аварійно-відновлювальних робіт системи опалення.

 

Для цього дуже бажано перебувати вдома самим або бути на зв’язку з сусідами, друзями чи родичами. Як показав досвід, обмінятися ключами з людьми, яким ви довіряєте, може бути гарною ідеєю. Так ви допоможете оперативно надати аварійним службам доступ до місць витоку у разі поривів труб або радіаторів опалення.

 

Також управляючі компанії мають попередити мешканців про початок робот з тестування, розмістивши повідомлення на під’їздах будинків.

 

З графіками можна ознайомитися за посиланням

 

Фото — ілюстративне.

Источник

Новости Украины