У Чернігові поліцейські затримали «закладчика» наркотиків. ФОТО

Поліція викрила 41-річного мешканця Чернігова, який розповсюджував психотропні речовини шляхом закладок. Поліцейські затримали підозрюваного якраз у момент, коли чоловік щойно отримав чергову партію забороненого «товару» в одному з поштових відділень Чернігова.

Про це повідомила Поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина поліетиленовий зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

 

Чоловік пояснив поліцейським, що замовляв пакунки з психотропною речовиною в одному з месенджерів в Інтернеті. В подальшому фасував «товар» та продавав його клієнтам шляхом створення «закладок».

Поліцейські провели також обшук в оселі чернігівця, де виявили декілька зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною, а також засоби для фасування наркотиків та ваги. Також слідство вилучило комп’ютерний системний блок з інформацією про діяльність, пов’язаною зі збутом наркотичних речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЧЕРНІГІВКИ ВИЛУЧИЛИ ПАКУНОК З АМФЕТАМІНОМ ВАРТІСТЮ БЛИЗЬКО 200 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Наразі проводяться заходи із встановлення місць закладок з наркотиками. Вилучені речовини направили на експертизу.

Поліцейські затримали його в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Досудове розслідування триває

Фото — Поліція Чернігівської області

Источник

Новости Украины