У деяких будинках у Житомирі на час відсутності електроенергії буде обмежено водопостачання

Про ситуацію з водою розповіли в КП «Житомирводоканал».

Як повідомили на водоканалі, наразі у місті склалася доволі непроста ситуація з електропостачанням, проте на підприємстві роблять все можливе, аби містяни якомога менше відчували незручності.

Отже, у випадку відсутності електропостачання на головних насосних станціях першого та другого підйомів та чотирьох насосних станціях третього підйому будуть підключати генератори, які дозволять транспортувати воду у місто.

Проте у Житомирі є будинки, якість водопостачання яких безпосередньо залежить від роботи підвищувальних насосних станцій. На час відсутності на них електроенергії ці будинки можна буде забезпечити водопостачанням лише частково (до 5-го поверху). Зі списком будинків, тиск подачі води в яких залежить від роботи ПНС, можна ознайомитися у світлинах в кінці допису.

Водоканал звертається із проханням до мешканців вказаних будинків допомагати один одному, ділітися водою. Водночас усім житомирянам рекомендовано мати запас води, адже в умовах військового часу — це не примха і не забаганка, а необхідність.

 

Джерело

Новости Украины