У Дніпрі гендиректор виробництва вікон облаяв представників ТЦК, які зупинили його для перевірки документів

За інформацією: Суспільне Дніпро.

Скрін відео інциденту Сергія Положая з представником ТЦК. Дніпро оперативний/Telegram

Соцмережами шириться відео, на якому у Дніпрі гендиректор одного з найбільших виробників металопластикових вікон "Steko" Сергій Положай нецензурно висловлюється на адресу представників територіального центру комплектування після того, як вони зупинили його разом з патрульними для перевірки документів.

На відео чоловік доволі агресивно і з лайкою спілкується з військовим, зазначаючи, що він генеральний директор компанії, в якій працює майже 2 тисячі людей, а солдату, котрий перевіряє документи, потрібно йти копати окопи.

Вранці 13 жовтня у своєму Instagram Сергій Положай виклав пост зі своїм баченням інциденту, що стався. В ньому він говорить, що гуляв парком, коли його зупинили для перевірки документів, хизується своєю поведінкою і продовжує образливо називати представників ТЦК.

Після шквалу критики, чоловік закрив коментарі на своїй сторінці в Instagram.

Скрін посту Сергія Положая. Сторінка Сергія Положая/Instagram

Відомо, що днями автомобіль гендиректора зупиняли патрульні за те, що він проїхав на червоне світло. Відео порушення також поширили у місцевих пабліках. Чоловік начебто забарикадувався у машині й відмовлявся виходити.

З приводу обох інцидентів Суспільне звернулося за офіційними коментарями до обласної поліції та патрульної служби, а також до обласного ТЦК.

Читати ще

Читати ще У середмісті Дніпра поліція перекрила вулицю для роботи працівників ТЦК

Новости Украины