У Дніпрі попрощалися з ексзаступником міського голови Михайлом Лисенком: що про померлого кажуть друзі та колеги

За інформацією: Суспільне Дніпро.

У Дніпрі попрощалися з Михайлом Лисенком. Суспільне Дніпро

У Дніпрі відбулося прощання з колишнім заступником міського голови Михайлом Лисенком. Віддати шану експосадовцю прийшли понад 400 людей — колеги, рідні та друзі. Деталі — у матеріалі Суспільного.

У міськраді Михайло Лисенко працював заступником міського голови й директором департаменту благоустрою та інфраструктури. У 2019 році прокуратура оголосила йому про підозру у розкраданні бюджетних коштів на ремонті Центрального мосту. У червні 2023-го Михайла Лисенка тимчасово усунули з посади заступника міського голови через неналежний стан укриттів у Дніпрі. А у лютому 2024-го — звільнили.

Попрощатися з Михайлом Лисенком прийшли рідні, друзі й колеги. Суспільне Дніпро

"Я з Михайлом працював увесь час. Прямий, безкомпромісний, завжди приймав дуже швидко рішення. Такого професійного керівника, гадаю, знайти якщо не неможливо, то дуже непросто", — сказав колега загиблого Олег Семенко.

"Він допомагав дуже багато: і в плані військового, і в плані моральної підтримки. Наразі це дуже важкий момент", — додав колега Олег Ткаченко.

Прощання з Михайлом Лисенком. Суспільне Дніпро

Анна, знайома Михайла Лисенка, розповіла: понад усе він любив тварин.

"Тварини були його другими дітьми. У нього було стільки собак — доберманів. Він їх все викуповував, підбирав. Повна хата була собак", — сказала жінка.

Михайло Лисенко помер 6 жовтня від інфаркту, йому було 47 років.

Авторка Антоніна Чуйко

Читати ще

Читати ще Помер ексзаступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко

Читати ще «Він горів на роботі». Міськголова Дніпра Філатов про померлого ексзаступника Лисенка

Новости Украины