У Дружківці продовжуються перевірки підприємців

Фахівці Дружківського міського центру зайнятості постійно залучаються до виїзних засідань робочої групи виконкому Дружківської міської ради з перевірки стану роботи об’єктів торгівлі.

Протягом травня під час засідань фахівець проводив обстеження 8 роботодавців з додержання правил торгівлі суб’єктами підприємницької діяльності, продовольчої безпеки споживчого ринку, виконання санітарних норм та правил, легалізації трудових відносин, якісного покращення благоустрою відповідно до чинного законодавства.

Підприємців і працівників інформували про негативні наслідки нелегального працевлаштування, про необхідність правильного укладання трудових договорів. Також підприємцям нагадали про державні програми з надання компенсації за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб та осіб з інвалідністю, про можливість отримання мікрогрантів для розвитку власної справи, розповiли про платформу Зроблено в Україні.

Підсумовуючи заходи, Геннадій Щерба, виконуючий обов’язки старшого інспектора КП «Муніципальна варта» Дружківської міської ради, акцентував увагу на тому, що офіційне оформлення працівників для бізнесу створює позитивний імідж та репутацію надійного партнера.

Джерело

Новости Украины