У експершої ракетки світу та її партнерки народилася дівчинка: фото

Саманта Стосур
/ Getty Images

36-річна австралійська тенісистка Саманта Стосур, колишня перша ракетка світу, повідомила, що її партнерка Ліз народила доньку Женев’єв.

Відповідне фото Стосур опублікувала в Instagram.

Дивіться також: Дуже шкода Усика та Ломаченка: Стаховський розгромив позицію боксерів про Росію

Життя під час карантину і коронавірусу було складним, але для мене це був один з найбільш захоплюючих і щасливих періодів мого життя. 16-го червня моя партнерка Ліз народила нашу прекрасну маленьку дівчинку Женев’єв. Це був ураганний час, але ми б не могли уявити життя без неї зараз.

«Мама та Еві відчувають себе добре, і так здорово бути вдома з ними обома. Ми абсолютно закохані в цю дитину. Ми не можемо дочекатися того, що станеться, і подивитися, як маленька Еві виросте… Хоча, ми сподіваємося, що це станеться не занадто швидко!», – написала Саманта.

 

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Life in lockdown during coronavirus has been challenging in many ways but personally it’s been one of the most exciting and happy times of my life. On the 16th of June, my partner Liz gave birth to our beautiful little girl, Genevieve. It has been a whirlwind time but we could not imagine life without her now. Mum and Evie are doing well and it’s so amazing to be home with them both. We are absolutely in love with this little bundle and rolling with the happy chaos. We can’t wait for what’s to come and to watch little Evie grow up….Although not too quickly we hope! ️ #babygirl #homecourt #wta #tennisaustralia #family

Публикация от Samantha Stosur (@samstosur) 13 Июл 2020 в 1:32 PDT

Хто така Саманта Стосур

Саманта Стосур – переможниця одного турніру Великого шолома в одиночному розряді (Відкритий чемпіонат США-2011), фіналістка одного турніру Великого шолома в одиночному розряді (Відкритий чемпіонат Франції-2010), переможниця 35 турнірів WTA (з них 9 у одиночному розряді).

Стосур колишня четверта ракетка світу в одиночному розряді, переможниця шести турнірів Великого шолому в парному розряді (з них три в жіночому і три в змішаному парному розрядах), колишня перша ракетка світу в парному розряді.

Источник

Новости Украины