У Харкові можливі аварійні відключення світла. Ракетна загроза триває

Енергетики та підрозділи ДСНС намагаються відновити наслідки ракетної атаки на об'єкти інфраструктури.

Росія зранку завдала ударів по кількох інфраструктурних об’єктах в Харкові та області.

Через це по місту можливі аварійні відключення світла. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Ворог завдав ударів по критичній, інфраструктурі, по промисловим об’єктам у Харкові та Чугуївському районі області. Зараз підрозділи ДСНС та енергетики працюють над стабілізацією ситуації з електропостачанням. У зв’язку з цими ударами можливі аварійні відключення електроенергії по Харківській області», — сказав Синєгубов.

Планові графіки відключення світла на Харківщині тривають. Через ракетну атаку, попереджають у «Харківобленерго», замість трьох годин світло може бути відсутнім більше. 

Загроза ракетних ударів по Харківщині збергіається. Окупанти зранку також завдали ударів по Київщині. Тим часом у Чорному морі на бойовому чергуванні залишаються кілька російських ракетоносіїв, які можуть одночасно випустити до 70 ракет по територіїУкраїни. Близько 10:30 голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про те, що кілька ворожих бомбардувальників підняті у повітря.

Джерело

Новости Украины