У Харкові розігрують лімузин, кошти підуть на потреби ЗСУ

Розіграш проводить спецпідрозділ KRAKEN.

Харківським захисникам необхідні квадрокоптери DJI Matrice 300 RTK.

Спецпідрозділу KRAKEN розігрує лімузин, який нещодавно йому передали. Кошти підуть на придбання квадрокоптерів. Про це повідомив начальник штабу спецпідрозділу KRAKEN Костянтин Немічев.

«На жаль, цей транспорт не призначений для виконання бойових задач. Тому нами було прийнято рішення розіграти його та на отримані кошти з розіграшу придбати найнеобхідніше зараз для фронту — квадрокоптери DJI Matrice 300 RTK», — пояснив Констянтин Немічев.

Взяти участь у розіграші лімузина може кожен охочий. Мінімальний донат для участі складає 500 гривень, їхня кількість необмежена. Переможця оберуть рандомно серед донаторів через три доби.

Крім того, можна внести донат на будь-яку суму, аби просто підтримати спецпідрозділ KRAKEN та допомогти зібрати гроші на квадрокоптери.

Для допомоги кошти можна переводити сюди: https://send.monobank.ua/jar/A78XFyV2pS.

Взяти участь у розіграші — за посиланням: https://t.me/s/natsionalKharkiv.

Нагадаємо, лімузин спецпідрозділу KRAKEN передав блогер.

Фото: KRAKEN

Як писав UA-NEWS.in.ua, благодійна організація Kharkiv Help, яка займається евакуацією жителів Харківської області, просить про фінансову допомогу. Гроші необхідні на паливо та ремонт автомобілів, які уже майже два місяці вивозять людей з тимчасово окупованих територій Харківщини.

Джерело

Новости Украины