У Харкові українізували «Тигр» окупантів

Відбиту в росіян техніку прикрашає український прапор та напис: "Доброго вечора, ми з Харкова".

На вже українізованому «Тигрі» охоронці порядку хочуть доїхати щонайменше до Бєлгороду. 

Спецпризначенці відбили російський «Тигр» в окупантів під час бойових дій у місті на початку повномасштабної війни. За словами начальника головного управління Нацполіції в Харківській області Володимира Тимошка, більше ця ворожа техніка не буде знищувати Харків. Про це 23 серпня повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області. 

«Це російська техніка, яка їхала від російського Бєлгороду до нашого українського Харкова. У ній їхали ці уроди, які потім знищували і зараз знищують наше місто. Зараз на ньому будуть їздити герої, герої, які будуть знищувати тих уродів. Ми точно доїдемо, як мінімум до Бєлгороду на ньому», — розповів Володимир Тимошко.  

Фото: Сергій Козлов/UA-NEWS.in.ua

Кілька місяців трофейну техніку доводили до ладу на одному з підприємств Харкова, «Тигр» отримав українське оснащення.

З місця презентації екіпаж спецпризначенців вже українського «Тигра» вирушив на своє перше патрулювання вулицями Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можна вигулювати тварин під час комендантської години на Харківщині

Фото: Сергій Козлов/UA-NEWS.in.ua

Нагадаємо, російські «Тигри» прорвалися до Харкова 27 лютого. Окупанти зайшли до будівлі школи № 134 (район станції метро «Київська»). У другій половині дня будівля зайнялася, через обстріл рятувальники не могли приступити до гасіння, школа повністю вигоріла. 

Джерело

Новости Украины