У Хмельницькому інститут хочуть назвати ім’ям загиблого героя

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Суспільне Хмельницький.

У Хмельницькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти планують присвоїти ім'я загиблого військового Анатолія Назаренка.

Про це повідомляють у Хмельницькій обласній раді.

За інформацією облради, 29 листопада планують провести зустріч представників Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з представниками громадських організацій, політичних партій та громадськості області, на якій обговорять пропозицію.

"21 вересня 2022 року депутати Хмельницької обласної ради на пленарному засіданні сесії прийняли рішення “Про проведення громадського обговорення з присвоєння Хмельницькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка”. Відповідно до цього рішення буде проведено зазначену зустріч", — йдеться у повідомленні обласної ради.

Що відомо

  • Анатолій Назаренко загинув 28 березня 2022 року на Харківщині. Чоловік служив офіцером у третій окремій танковій бригаді.
  • Перед повномасштабним вторгненням Росії в Україну, у перші дні якого Анатолій Назаренко пішов на фронт, він працював в інституті методистом з предмету "Захист Вітчизни". Був ініціатором ряду учнівських військово-патріотичних конкурсів по лінії козацького патріотизму.

Новости Украины