У Хмельницькому презентували поштову марку на підтримку збірної України з футболу

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Сьогодні, 13 червня, у Хмельницькому на футбольному полі стадіону "Поділля" відбулося спецпогашення нової марки "Україно, вперед!". Презентували її напередодні початку чемпіонату Європи з футболу "Євро-2024" на підтримку української збірної.

Про це Суспільному розповів директор розвитку мережі Хмельницької регіональної дирекції "Укрпошти" Олександр Луков.

За його словами, нову марку із зображенням футбольного м’яча випущено на підтримку української збірної на чемпіонаті Європи з футболу, що розпочнеться 14 червня.

"Символізує перемогу країни на футбольних полях та перемогу на найголовнішому полі – на полі бою. Марка зображена круглої форми та є нестандартною, на самоклеючому папері – у вигляді буклету. Номінал марки – 15 гривень. Вартість аркуша – 120 гривень. На аркуші – 8 марок".

Спецпогашення нового поштового блоку відбулось на хмельницькому стадіоні «Поділля», 13 червня 2024. Суспільне Хмельницький

До марки додається листівка та конверт першого дня. З 2001 року "Укрпошта" випустили 31 марку на футбольну тематику.

"Основна частина була присвячена "Євро-2012", яке проходило на полях України і Польщі. Чотири українських міста приймало. Тоді випущена повна серія марок на футбольну атрибутику 2012 року".

За його словами, дизайн марки "Україно, вперед!" розробив український художник Антон Хрупін. Її наклад — 560 тисяч примірників, листівки та конверта — по 30 тисяч примірників.

Новости Украины