У Хмельницькому проводять обласні змагання «Сила духу Поділля»

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Сьогодні, 17 серпня, вперше у Хмельницькому відбулося відкриття обласних змагань "Сила духу Поділля". Військовослужбовці, ветерани та дружини загиблих військових брали участь у шести видах спорту. Сьогодні змагались між собою 150 учасників.

Про це Суспільному розповіла співорганізатор обласних змагань Наталя Томусяк.

За її словами, мета таких змагань — адаптувати військових, ветеранів, учасників бойових дій завдяки спорту до цивільного життя.

"Сьогодні проводимо змагання з шести видів спорту: стрільба кульова, веслування на тренажері, легка атлетика, стрільба з луку, пауерліфтинг та таерфліп. Завтра ще буде настільний теніс та волейбол сидячи. Сьогодні беруть участь 150 учасників, ще деякі команди доїжджають".

З її слів, саме обласні змагання в з адаптивних видів спорту на Хмельниччині проводяться вперше.

Учасниця бойових дій Тетяна брала участь у змаганнях з кульової стрільби, 17 серпня 2024. Суспільне Хмельницький

Учасниця бойових дій, поліцейська Тетяна Зведенюк сьогодні змагалась у різних видах спорту: пауерліфтінгу, легкої атлетики, стрільби з лука, кульової стрільби.

Я дуже часто беру участь в спортивних заходах. І мені цікаво бути тут. Спорт є важливим у реабілітації військових , а подібні змагання дуже мотивують та підтримують бойовий дух. І звісно конкуренція має свою силу та прагнення кожного до перемоги. Сьогодні я задоволена своїми результатами. Хоча ще не визначили переможців, але я задоволена собою, показала гарний рівень. ".

Новости Украины