У Хмельницькому в останню путь провели Олександра Новікова

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Суспільне Хмельницький

В останню путь провели захисника України 57-річного жителя Меджибізької громади Олександра Новікова. Чоловік помер 27 вересня на Миколаївському напрямку. Про це розповіла донька Олександра Олена Атаман. За її словами, батько не зміг пережити звістку про сина, котрий пропав безвісти 18 серпня під час боїв біля Пісків на Донеччині. Олександр Новіков був зв’язківцем. На фронті з перших днів повномасштабного вторгнення Росії. Поховали воїна на Алеї Слави Раківського цвинтаря.

Про це Суспільному розповіли рідні та близькі загиблого.

На фронт 57-річний житель Меджибізької громади Олександр Новіков пішов добровольцем разом із 29-річним сином Романом у перші дні повномасштабного вторгнення, розповідає його донька Олена.

Рідні та близькі прощаються з захисником України. Фото: Суспільне Хмельницький

« І коли почалася повномасштабна війна, він пішов знову. З перших днів. 18 серпня брат загинув. Він рахується як безвісти зниклим у Пісках. І ось, 40 днів не пройшло, і в нього не витримало серце. Зупинилося в нього серце», — розповідає Олена.

За словами Олени Атаман, у батька була мрія після перемоги завести цуценя німецької вівчарки.

Присутні проводжають воїна в останню путь. Фото: Суспільне Хмельницький

«Він казав, що його Хан буде звати. Він прийде додому, його Хан, цуценя німецької вівчарки, він дуже їх любив. Ми йому обіцяли, що коли він прийде з перемогою, ми купимо йому цуценя вівчарку», — каже донька загиблого.

Олександр був зареєстрований у селі Ярославка Меджибізької громади, каже Меджибізький селищний голова Олександр Ткач, та проживав у Хмельницькому.

«Всією громадою приїхали підтримати нашого героя. Провести в останню дорогу, підтримати родину. Надзвичайно порядна, щира, добра людина, яка готова була завжди прийти на допомогу. І його життя це приклад того, що він завжди був готовий виконувати свій обов’язок», — розповідає Олександр Ткач.

У померлого залишалася дружина, донька та онука.

Новости Украины