У Хмельницькому відбудеться виставка найджазовішого фотографа України

Хмельницький музей-студія фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) запрошує хмельничан і гостей міста відвідати виставку найджазовішого фотографа України, київського журналіста та фотокореспондента Олександра Зубка «Джазографія». Відкриття виставки 20 серпня о 16.00.

Виставка, представлена в межах проєкта Управління культури і туризму Хмельницької міської ради «Поджазуємо?!» за підтримки Українського культурного фонду, триватиме з 20 серпня по 5 вересня цього року.

Зубко Олександр Анатолійович, фотокореспондент, універсальний журналіст.

За освітою — інженер електронної техніки. Планомірно займається фотографією з 1998 року. У мас-медіа працює з 1995 року системним адміністратором, спочатку на телебаченні, у новинах, потім в друкованій пресі. З 2003 року перекваліфікувався в фотокореспондента ділових і суспільно-політичних видань («Киевский телеграфъ», «Деловая столица», «Эксперт Україна», «Профіль», «Джаз», «День», «Дзеркало тижня», «Комсомольська правда» в Україні», журнал «Деловой» та ін.). Співпрацював з усіма інформаційними агентствами України («Укрінформ», УНІАН, «Фотолента», «Українські новини»).

Найджазовіший фотограф України провів п’ять всеукраїнських конкурсів джазової фотографії в рамках фестивалю Jazz in Kiev. Сьогодні працює як незалежний журналіст, фотокореспондент, телеоператор, режисер монтажу. Є куратором кількох проектів: власний — портал «Вино України», і спільні джазові портали: «Джазографія» та «Укр джаз інфо».

Источник

Новости Украины