У Хмельницькому з’явиться студія робототехніки

5 серпня о 10.00 в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Рассел Т.)

2. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Боголюбська Н.І.)

3. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, припинення права оренди частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Грох М.І.)

4. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права оренди частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Герасименко А.В.)

5. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянину дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Бариш Д.Г.)

6. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Макаришин В.А.)

7. Про розгляд проекту рішення «Про розгляд клопотання громадянина Несольоного Олексія Леонідовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території міста Хмельницького»

8. Про розгляд проекту рішення «Про розгляд заяви громадянина Олійника Вадима Вікторовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території міста Хмельницького»

9. Про розгляд проекту рішення «Про надання фізичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, припинення права користування земельною ділянкою та надання юридичній особі дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (Лахмай О.Г.)

10. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим виставленням її на земельні торги окремим лотом, встановлення розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою, розміру гарантійного внеску за лотом, значення кроку та проведення земельних торгів на земельну ділянку»

11. Про розгляд проекту рішення «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, поділ земельних ділянок, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок в постійне користування, надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Марценюк В.М.)

12. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками шляхом розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду, внесення змін в договір оренди землі» (Шевчук Г.Т.)

13. Про розгляд проекту рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення» (Шкрібляк С.Б.)

14. Про розгляд проекту рішення «Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення» (Хуторний Ю.С.)

15. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою юридичній особі» (ТОВ Виробничо-комерційна фірма «Анне-ЛТД»)

16. Про розгляд проекту рішення «Про формування земельних ділянок»

17. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права постійного користування земельними ділянками ПАТ «Хмельницький цукровий завод»

18. Про розгляд проекту рішення «Про розроблення детального плану території у межах вул. Інститутської, вул. Кам»янецької, вул. Львівське шосе, вул. Хотовицького»

19. Про розгляд проекту рішення «Про внесення змін в договори про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького»

20. Про розгляд звернення голови релігійної організації «Релігійна громада Вірменської Апостольської Церкви» щодо надання дозволу на розміщення тимчасової споруди (каплички) площею 30,0 кв.м. за адресою: вул. М.Мазура,28 на земельній ділянці, яка надана в постійне користування релігійній громаді.

21. Про розгляд звернення громадянина Сирець Д.В. щодо надання дозволу на збільшення площі тимчасової споруди, що знаходиться по вул. Тернопільській (біля буд. №20/1) з площі 8,1 кв.м до 30 кв.м.

22. Про розгляд звернення громадянина Дейчука А.М. щодо надання дозволу на об’єднання двох тимчасових споруд площею 50,0кв.м (номер в комплексній схемі 17), що знаходиться по вул. Трудовій (біля буд. №1/1) та площею 10,0 кв.м (номер в комплексній схемі 198), що знаходиться за на розі вулиць Трудова – Вінницька та видачі паспорту прив’язки тимчасової споруди.

23. Про розгляд звернення голови комітету самоорганізації населення м-ну Книжківці О.Зіменко щодо можливості винесення на розгляд сесії міської ради питання про відведення земельної ділянки площею 400 кв.м по вул. П»ятисотенниць, 1 для будівництва дитячого майданчика та спортивно-оздоровчого комплексу для молоді.

24. Про розгляд звернення ФОП Гончара І.Я. щодо повторного розгляду питання стосовно перенесення тимчасової споруди загальною площею18,0 кв.м (номер в комплексній схемі 131), яка знаходиться по вул. Прибузькій (в районі буд. №32) на вул. Старокостянтинівське шосе (тр. зуп. «АЗС №2, рух в сторону центру), а саме: між прс. Миру та вул. Зарічанською із збільшенням загальної площі до 30,0 кв.м.

25. Про розгляд звернення ФОП Гончара І.Я. щодо повторного розгляду питання стосовно перенесення тимчасової споруди загальною площею 18,0 кв.м (номер в комплексній схемі 397), яка знаходиться по вул. П.Мирного (біля гуртожитку училища №9) на проїзд П.Мирного (біля буд. №9) із збільшенням загальної площі до 30,0 кв.м.

26. Про розгляд звернення ТОВ «Ратекс» щодо перенесення тимчасової споруди (кіоску) з центральної частини міста, який розташований по вул. Проскурівського підпілля (біля буд. №34), площею 15,54 кв.м., на транспортну зупинку «Педагогічна Академія», яка розташована по вул. Проскурівського підпілля (поблизу будинку №127/1) із збільшенням площі до 25 кв.м.

27. Про розгляд звернення Галкіна Г.Я. щодо внесення на розгляд сесії міської ради питання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0960 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вулиця Купріна, 57/1 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для обслуговування торгово-офісних приміщень) – землі житлової та громадської забудови з метою передачі її в оренду.

28. Про розгляд звернення релігійної громади Храму Пророка Іллі УПЦ КП (повторно) щодо внесення на розгляд сесії питання про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 03.04 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій – землі житлової та громадської забудови в м. Хмельницькому, вулиця Львівське шосе, 34 загальною площею 3960 кв.м. кадастровий номер 6810100000:11:001:0169 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

29. Про повторний розгляд звернення ФОП Рогатюк В.Г. (повторно) щодо внесення на розгляд сесії питання про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадського забудови – землі житлової та громадської забудови в м. Хмельницькому, вулиця Західно-Окружна, 39/1 загальною площею 1500 кв.м. кадастровий номер 6810100000:11:011:0107 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

30. Про повторний розгляд звернення громадянина Рогатюка В.В. (повторно) щодо внесення на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадського забудови – землі житлової та громадської забудови в м. Хмельницькому, вулиця Західно-Окружна, 39/1 загальною площею 380 кв.м.

31. Про розгляд звернення приватного Хмельницького обласного акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Хмельницьктурист» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Прибузькій,6.

32. Про розгляд звернення гр.Станіславова Павла Олександровича щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 800 кв.м., кадастровий номер 6810100000:16:006:0014, що розташована по вул.Панаса Мирного, 1/4 під будівництво молодіжно – розважального центру.

33. Про розгляд звернення ПП «Будремпроект – Стандарт» щодо внесення змін в графу 2 пункту 1 рішення 49 сесії міської ради від 08.04.2015 №42, замінивши слова «для будівництва багатоквартирного житлового будинку (перша та друга черги)» на слова «для будівництва багатоквартирних житлових будинків секційного типу».

34. Про розгляд звернення ТОВ «Фірма «Варанта» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Соборній,11 площею 119 кв.м. під промтоварний магазин.

35. Про розгляд звернення начальника КЕВ м.Хмельницького В.Деренівського щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 11,2521 га, ( в т.ч. земельна ділянка №1 площею 10,7050 га та земельна ділянка №2 площею 0,5471 га) по вул.П.Болбачана,9, 15.01-для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

36. Про розгляд звернення директора ПРБП «Комунбуд» В.Рауша щодо припинення права постійного користування земельної ділянки площею 1.3000 га, що розташована за адресою: вул.Озерна, 16.

37. Про розгляд звернення виробничо – комерційної фірми «Поступ» щодо надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0.0040 га по вул.Бандери Степана, 57 під добудову із легких металоконструкцій торгового залу аптеки до приміщення фірми та надати її в оренду.

38. Про розгляд звернення громадянки Курій І.В. щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Південній площею 900 м2 для городництва.

39. Про розгляд звернення Гниленького, В.В. щодо припинення права користування земельною ділянкою по вул. Курчатова, 6-А площею 383 м2 шляхом розірвання договору оренди землі.

40. Про розгляд звернення Найдук Е.С. щодо продажу земельної ділянки по вул. Курчатова, 6-А площею 383 м2.

41. Про розгляд звернення Кондратюк С.М. щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Тичини площею 290 м2 для городництва.

42. Про розгляд звернення Хмельницької обласної організації Українського товариства мисливців і Рибалок щодо продовження договору тимчасового безоплатного користування водоймою в мікрорайоні Дубово.

43. Про розгляд звернення КП «Хмельницькбудзамовник» щодо надання в постійне користування земельної ділянки між вул. Мирного та вул. Старокостянтинівське шосе уздовж вул. Гетьманської орієнтовною площею 9500 м2.

44. Про розгляд звернення ПП «ЕН» щодо продажу земельної ділянки по вул. Кам’янецькій, 21-Б площею 833 м2.

45. Про розгляд звернення ПФ «Імунітет» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Будівельників, 22/1 площею 1596 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

46. Про розгляд звернення ПФ «Імунітет» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Будівельників, 22/1 площею 1018 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

47. Про розгляд звернення Чабак В.М. щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Трудовій площею 650 м2 для городництва.

48. Про розгляд звернення гаражного кооперативу «4 поршня» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кооперативній площею 7708 м2 для будівництва та обслуговування гаражів.

49. Про розгляд звернення ТОВ «Мрія забудовника» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чорновола, 35/1 площею 800 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

50. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькзалізобетон» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чорновола, 31 площею 93211 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

51. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькзалізобетон» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Чорновола, 31 площею 4420 м2 для обслуговування цілісного майнового комплексу.

52. Про розгляд звернення Тарасюка О.М. та Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Проскурівській, 66 площею 176 м2 для обслуговування нежитлового приміщення.

53. Про розгляд звернення громадянина Ченаш А.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Тракторній, 98 для ведення особистого селянського господарства.

54. Про розгляд звернення громадянки Юрчук Т.П. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Польова, 91 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

55. Про розгляд звернення громадянина Дунець С.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Кошарського, 60/1 для ведення особистого селянського господарства.

56. Про розгляд звернення громадянки Шеремети В.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Успенська, 4 для ведення особистого селянського господарства.

57. Про розгляд звернення громадянина Антонійчук Н.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Щаслива.

58. Про розгляд звернення громадянина Стецюк З.Г. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Нагірна, 22.

59. Про розгляд звернення громадянина Хованець Ю.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Прифермська, 4 А.

60. Про розгляд звернення громадянина Ситницького О.О. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, прс. Миру, 102/4Д блок 1, бокс 7 г.

61. Про розгляд звернення громадянки Собко Н.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Раєвського, 3.

62. Про розгляд звернення громадянки Дідик Л.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) в обслуговуючий кооператив «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для індивідуального садівництва.

63. Про розгляд звернення громадянки Усенко О.С. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Тракторній для ведення особистого селянського господарства.

64. Про розгляд звернення громадянки Андреєвої К.Ф. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Тракторній для ведення особистого селянського господарства.

65. Про розгляд звернення громадянки Гуменної Р.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. С. Бандери, 37 для ведення особистого селянського господарства.

66. Про розгляд звернення громадянки Площинської Л.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) в обслуговуючий кооператив «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для індивідуального садівництва.

67. Про розгляд звернення громадянки Мороз І.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0670 га для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі «Керамік».

68. Про розгляд звернення громадянина Мантуляка Д.П. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаража по прс. Миру, 102/4 Д, блок 1, бокс 7в.

69. Про розгляд звернення громадянки Дубової З.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0021 га для будівництва індивідуального гаража по Заводській, 24.

70. Про розгляд звернення громадянина Дудара В.С. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0021 га для будівництва індивідуального гаража по вул. С. Бандери, 82/3, гаражний кооператив «Озерний-М», блок 2, бокс 25/а.

71. Про розгляд звернення громадянина Плюха П.Б. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0033 га для будівництва індивідуального гаража по вул. Тернопільській, 12/1, гаражний кооператив «Університетський», блок Б, бокс 43.

72. Про розгляд звернення громадянки Клубніцкої С.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0071 га для будівництва індивідуального гаража по вул. Купріна, 64, гаражний кооператив «Автолюбитель», блок В, бокс 23.

73. Про розгляд звернення громадянина Сидорчука М.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800 га в садівничому кооперативі «Степок» для ведення садівництва.

74. Про розгляд звернення громадянки Федорчук В.П. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність по вул. Зоряній для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

75. Про розгляд звернення громадянина Буділовського Д.С. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га по вул. Серпневій,7 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

76. Про розгляд звернення ТОВ «Медрат» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), наданої в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (під будівництво офісних та торгівельних приміщень) кадастровий номер 6810100000:02:001:0170, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вулиця Курчатова, 6-А, у зв’язку із необхідністю виправлення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру щодо зміни площі з 0,0178 га на 0,0260 га.

77. Про розгляд звернення ТОВ «ВАН ЛТД» щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 398 кв.м. кадастровий номер 6810100000:16:006:0015, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Панаса Мирного, 1/1 під будівництво магазину будівельних матеріалів.

78. Про розгляд звернення Департаменту освіти та науки щодо зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки по вул. Залізняка,32-А, кадастровий номер 6810100000:17:001:0291 з «02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» на «03.02 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти».

79. Про розгляд звернення ПП «Назар» щодо зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки площею 14234 кв.м. по вул. Старокостянтинівське шосе,2/1б кадастровий номер 6810100000:17:004:0020 з «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

80. Про розгляд звернення ПП «Назар» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки загальною площею 1,4234 га, кадастровий номер 6810100000:17:004:0020 на земельну ділянку № 1 площею 0,8825 га, земельну ділянку № 2, площею 0,3152 га, ділянку №3 площею 0,1467 га, ділянка №4 площею 0,0683 га, ділянка 5 площею 0,0107 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький. вул. Староконстянтинівське шосе, 2/1б для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

81. Про розгляд звернення ТОВ «Агроальянс» щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Довженка, 4/1 площею 2817 м2 кадастровий номер 6810100000:24:001:0009 у зв’язку із зміною цільового призначення з «11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості — землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» на «03.07 — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі — землі житлової та громадської забудови».

82. Про розгляд звернення громадянки Радіонової Я.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0910 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Джумаківка,10 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) з метою передачі її в оренду.

83. Про розгляд звернення громадянки Малець О.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0557 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. В.Зеньковського,37 для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

84. Про розгляд звернення громадян Прокопчук Н.К. та Прокопчук А.М. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,0069 га по вул. Проскурівській,3-/1 кадастровий номер 6810100000:01:006:0322 та передачі її у спільну сумісну власність.

85. Про розгляд звернення громадянина Пустильника В.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність).

86. Про розгляд звернення ТОВ «ДН Транс» щодо винесення на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «12.04 для дорожнього господарства – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення»» на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури – землі житлової та громадської забудови» земельної ділянки площею 0,72 га кадастровий номер 6810100000:16:006:0036, що розташована за адресою: м.Хмельницький, вул.Озерна,14.

87. Про розгляд звернення обслуговуючого кооперативу «Торгово-офісний центр «Домінант» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування торгово-офісного центру площею 0,0490 га кадастровий номер 6810100000:01:003:0181, що розташована за адресою: м. хмельницький, вул. Соборна,12 в зв’язку з необхідністю внесення змін у відомості про земельну ділянку до Державного земельного кадастру.

88. Про розгляд звернення житлово-будівельного кооперативу «Зарічанський» щодо надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,9200 га кадастровий номер 6810100000:03:005:0137, що розташована за адресою: м.Хмельницький, вул. Зарічанська,52.

89. Про розгляд звернення ТзОВ торговельно-сервісний центр-ринок «МІВС» щодо внесення змін до договору оренди земельної ділянки площею 0,7000 га кадастровий номер 6810100000:10:001:0779, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Геологів,5А, а саме: зміни цільового використання земельної ділянки з «03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на «18.00 землі загального користування».

90. Про розгляд звернення військової частини 3053 Національної гвардії України щодо укладення договору про надання права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіції) для будівництва багатоквартирного житлового будинку площею 0,3636 га по вул. Трудовій,7/9, наданої в постійне користування військовій частині 3053 Національної гвардії України.

91. Про розгляд звернення громадянина Подлюка О.К. (учасника АТО) щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з категорії земель «землі сільськогосподарського призначення (01.07 для городництва)» на категорію земель «землі житлової та громадської забудови (02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)» площею 0,1000 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Зоряна,3/1.

92. Про розгляд звернення ФОП Яцкова О.М. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з вул. Пілотської (біля буд. №117/1) на вул. Зарічанську (біля буд. №34) з подальшим збільшенням площі тимчасової споруди з 22,0 кв.м до 28,0 кв.м.

93. Про розгляд звернення ФОП Нассер Г.А. про повторний розгляд питання щодо надання дозволу на узаконення збільшеної площі тимчасової споруди (з 10 кв. м. до 27 кв. м.) по вул. Курчатова біля буд. № 1А.

94. Про розгляд звернення ФОП Головко Г.С. щодо надання дозволу на збільшення площі тимчасової споруди (кіоску) по вул. П.Мирного, (біля будинку № 35), номер в комплексній схемі 243, із 12,0 м2 до 20,0 м2 для підведення до кіоску системи водопостачання та водовідведення.

95. Про розгляд звернення громадянина Мандибури І.М. щодо надання дозволу на розширення тимчасової споруди кіоску площею 7,5 квм, який розташований по вул. Інститутській, (біля буд. №14).

96. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькнасіння» щодо встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – кіоску площею 15,0 кв.м по вул. Вінницька, 54 (на власній земельній ділянці)

РІЗНЕ

1. Про розгляд інформації департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів щодо виконання протокольного доручення, даного на засіданні постійної комісії від 03.06.2020 при розгляді звернення Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області щодо можливості виділення земельної ділянки площею 1,2 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

2. Про розгляд інформації управління архітектури та містобудування щодо виконання протокольного доручення, даного на засіданні постійної комісії від 13.05.2020, щодо доповнення проекту рішення «Про внесення змін в комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького» додатком стосовно надання дозволу ФОП Демурі В. Г. на зміну пересувної тимчасової споруди №58, яка розташована по вул. Вінницьке шосе (в р-ні автовокзалу №1), на стаціонарну тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності.

Источник

Новости Украины