У Кам’янському продають недобудови за мільйони гривень

У Кам’янському на ринку комерційної нерухомості можна зустріти безліч пропозицій оренди та продажу. Так, на майданчику ОЛГ продають кафе, магазини, офісні приміщення, склади та інше. Є варіанти з ремонтом, є – без, а є взагалі без даху та комунікацій, зате за чималі гроші.

Так, у центрі міста, біля ЦПМСД №3, продають лікувально-оздоровчий комплекс, точніше лише його фундамент, загальною площею 2646 м². Автор оголошення вказує, що цільове призначення будівлі – для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

«Зведений каркас знаходиться в хорошому стані і не має основних деформуючих ознак конструкцій, які можуть бути основою їхнього демонтажу. Згідно з проектом, ЛОК має бути 2-поверховою будівлею розмірами на плані 36х24 м, яка з’єднана з будівлею територіальної поліклініки №3 переходом на рівні 2-го поверху. У 1991-1993 роках виконано земельні роботи з улаштування фундаменту, укладено фундаментні блоки, виконано цегляні перегородки та частково встановлено перекриття цокольного поверху. Комунікації на об’єкті немає. Є можливість підключення водопостачання та електрики від об’єктів, розташованих у безпосередній близькості від ЛОК», — йдеться в оголошенні.

Бажають за об’єкт 2 800 000 грн., ціна – договірна.

За інший недобудови хочуть набагато менше, але роботи в ньому доведеться зробити чимало.

Так, пропонується одноповерхова будівля на проспекті Аношкіна, 102А, площею 200 м2. З плюсів автор перераховує відмінну транспортну розв’язку та близькість до економічного коледжу та проспекту Свободи.

Бажають за недобудову 333 820 грн., також можлива оренда.

У Кам’янському «з молотка» продають і промислові бази «ДНІПРОАЗОТу». Одна з таких розташована на вулиці Горобця, 24А, і є об’єктом незавершеного будівництва «База будівельно-монтажного управління», загальною площею 4 386.40 м²/1.5627 га. У ціну входить виробничий корпус із залізобетонними фундаментами, стіновими панелями, перегородками, металевими вікнами та воротами, покрівлею, водопроводом та каналізацією. І будівля адміністративно-побутового корпусу з перегородками та покрівлею.

Бажають за базу 2 396 352,14 грн.

Другий об’єкт – «База механізації АТЦ» на вулиці Горобця, 4В. Це також об’єкт незавершеного будівництва, до складу якого входять виробничий корпус, адміністративно-побутовий корпус, механізоване миття, каналізаційні колодязі, різного роду обладнання та інше.

Об’єкт продається на електронному аукціоні «Прозорро.Продажі», дата аукціону — 19 грудня. Хочуть за об’єкт 2 249 388.56 грн.

Джерело

Новости Украины