У Кам’янському провели засідання федерації футболу міста

4 квітня в Кам’янському відбулося засідання міської федерації футболу за участю голови федерації Едуарда Коряка, першого заступника Ігоря Ігнатенко, голови комітету арбітрів Ігоря Зеленського, а також представників команд та суддів.

Основною темою обговорення стало проведення Кубка відкриття сезону, який пройде 18 квітня на стадіоні “Промінь” за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола” спільно з управлінням молоді та спорту. Формат гри – 11х11, два тайми по 15 хвилин (пулька). Взяти участь у турнірі можуть як аматори, так і професіонали.

Крім того, починаючи з 13-го квітня, у місті стартує чемпіонат з міні-футболу. Як повідомив Едуард Коряк, точний склад команд та розклад поєдинків буде визначено протягом наступного тижня.

– Після завершення футзального сезону чимало гравців виявили бажання взяти участь у нових змаганнях, а з урахуванням невеликої кількості колективів, що готові випробувати свої сили у традиційному футболі, це – ідеальну можливість для всіх бажаючих, – сказав Е. Коряк.

Поряд з цим, було піднято питання проведення дитячих чемпіонатів міста серед різних вікових категорій, які заплановані на середину травня.

Зазначимо, що усі матчі проводитимуться з дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану.

Джерело

Новости Украины