У Кам’янському відбувся черговий прийом громадян

Сьогодні мер Кам’янського Андрій Білоусов провів черговий прийом городян.

Як і всі останні місяці, прийом проходив у режимі онлайн, тобто спілкування здійснювалось за допомогою сучасних технологій. Люди зверталися з питаннями вирішення житлово-комунальних проблем та надання матеріальної допомоги. Що стосується житлово-комунальних проблем, Андрій Білоусов дав доручення директору комунального підприємства «Добробут» Максиму Логвиненко зв’язатися з тими, хто звернувся, і протягом кількох тижнів вирішити питання, які виникли у людей. Також найближчим часом буде надана матеріальна допомога, про яку просили ті, хто звернувся — на лікування та придбання дров.

Також у жителів Південного району були питання з приводу відключення електроенергії, зокрема нерівномірності і яких відключень. Андрій Білоусов та його заступник Олег Максименко пояснили, що такі відключення – це виключно прерогатива енергетиків, і міська влада не має повноважень ні скасувати їх, ні якимось чином вплинути на порядок та графіки знеструмлень. Тим не менш, місцева влада має намір в черговий раз звернутися до енергетиків з проханням не відключати або відключати якнайменше будинки з електроопаленням і ті, де відсутня подача природного газу (14-поверхівки).

— Усі звернення, з якими сьогодні прийшли городяни, будуть обов’язково виконані, вони знаходяться під моїм особистим контролем. Перед наступним особистим прийомом, який заплановано на січень, я обов’язково перевірю, як усунуто проблеми, про які сьогодні говорили, – зазначив Андрій Білоусов.

Джерело

Новости Украины