У Кам’янському вітали чемпіонку України з боксу

Арина Прищепа, вихованка ДЮСШ №1, здобула перше місце на Чемпіонаті України з боксу, де вона виступала у ваговій категорії до 64 кг.

Турнір проходив у Черкасах з 12 по 18 червня. У ньому взяли участь майже 400 спортсменів із 24 областей України. Подібного роду змагання востаннє відбувалися в цьому місті у 2016 році.

У фінальному поєдинку, підопічна тренера Геннадія Молокова, зіткнулася зі спортсменкою з Чернігова. Хоча й перший раунд був непростим для нашої боксерки, вона змогла зосередити всі свої сили і, в результаті, виборола перемогу.

– Насправді, бої видались достатньо важкими. Проте, я тривалий час готувалась до змагань, як фізично, так і морально, тому вірила у гарні результати, – відзначила Арина. – Я буду продовжувати працювати над собою та підвищувати свій рівень, аби досягти успіхів й на майбутніх турнірах.

Юну чемпіонку привітали начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, а також очільник Дніпропетровської обласної громадської організації “Бджола” Олександр Лукашов.

– Ми завжди пишаємось досягненнями наших спортсменів й віримо, що Арина здатна досягти ще більших висот у своїй спортивній кар’єрі та гідно представити наше місто на міжнародній арені!, – сказав Е. Коряк.

Наступним викликом для кам’янчанки стане участь у Чемпіонаті Європи серед юнаків та дівчат, який відбудеться у місті Марібор, Словенія, з 15 по 26 серпня.

Джерело

Новости Украины