У Кам’янському запрацює цех з виготовлення фарби та магазин непродовольчих товарів

За результатами чергового періоду прийому заяв за урядовою програмою “Власна справа” з 22 квітня по 5 травня 2024 року визначені чергові переможці, серед яких 16 претендентів на отримання коштів для відкриття та розширення власного бізнесу з Дніпропетровщини.

Завдяки отриманим коштам:

У Кам’янському запрацює цех з виготовлення фарби та магазин непродовольчих товарів.

У Дніпрі відкриється салон краси, інтернет-магазин екопродуктів, заклад швидкого харчування, цех з виготовлення полуфабрикатів та передпродажної підготовки товарів. Також запрацюють сімейний центр для дитячої творчості й навчання та репетиторські центри.

У Криворізькому районі грантоотримувачі матимуть додаткові можливості для відкриття цеху з пошиття робочого одягу, агентства з бухгалтерських послуг, кав’ярні, магазину будівельних матеріалів та спортивних товарів. А також модернізується обладнання в поліграфії.

Загалом, з початку 2024 року маємо 133 гратноотримувача в нашому регіоні. Вони отримають кошти на загальну суму понад 31 млн грн, за умовами програми, їх бізнес-плани передбачають створення майже 270 нових робочих місць.

Якщо ви маєте бажання розпочати власну справу, вам потрібно лише заповнити відомості про себе у електронній формі, додати бізнес-план та подати заявку онлайн через портал Дія https://is.gd/KT7RoW.

Прийом заявок за урядовою програмою «єРобота» триває.

Також за додатковою інформацією стосовно отримання мікрогранту, звертайтесь до фахівців Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул.Медична, 6, або телефонуйте: (068)684-03-62.

Джерело

Новости Украины