У Кам’янському вперше виступить популярний співак

5 жовтня о 18:00 в Палаці культури “Хімік” відбудеться концерт відомого українського  виконавця Сергія Мироненко, якого серед інших українських артистів виділяє особлива вокальна манера, винятково живе виконання, чоловічий погляд на стосунки та кохання, а також впізнаваний тембр.

Музична кар‘єра артиста почалася задовго до повномасштабного вторгнення. Відомі українські зірки записували хіти разом з Сергієм, а його концерти збирали повні зали у багатьох містах України. Початок проведення музичного туру співака, разом з відомою виконавицею Іриною Білик був запланований на 24 лютого. З перших днів війни Сергій Мироненко став на захист українських земель, вступивши до ТРО разом зі своїм братом. Виконавець надихав людей не тільки власними вчинками, а й піснями. Пісня “Герої” присвячена українським військовим, які боронять нашу державу.

Інші його відомі хіти “Подолаю” та “Тільки би ти одна” гармонійно поєднують пронизливу чесну лірику тексту та музику, яка проникає прямо в серце кожного слухача.

Джерело

Новости Украины