У Києві легковик збив малолітнього хлопчика на велосипеді: відомо подробиці. Фото та відео

У Дніпровському районі Києва в неділю, 11 червня, легковик, попередньо, збив на пішохідному переході дитину на велосипеді. Внаслідок ДТП малолітній хлопчик отримав травми, йому надається необхідна медична допомога.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обставини аварії встановлять слідчі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

«Правоохоронці столиці встановлюють обставини ДТП, у якій постраждала дитина. Подія сталась у Дніпровському районі Києва. Сьогодні, 11 червня близько 13:25 години, до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою дитиною на проспекті Визволителів. Попередньо відомо, що водій автомобіля Daewoo Nexia скоїв наїзд на малолітнього хлопця, який переїжджав пішохідний перехід на велосипеді», – розповіли в поліції.

Пізніше у поліції уточнили, що водія автомобіля Daewoo, 2002 року народження, слідчі затримали. За фактом аварії із постраждалим відкрито кримінальне провадження. Винному загрожує до 8 років позбавлення волі. Постраждала дитина перебуває у лікарні.

Нагадаємо, поблизу села Фурси Київської області в четвер, 8 червня, за попередньою інформацією, легковик виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршрутним автобусом. Унаслідок ДТП постраждало двоє людей, зокрема пасажирка громадського транспорту.

Відео 18+. Присутня нецензурна лексика

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві ввечері 9 червня сталася серйозна ДТП у Печерському районі. На бульварі Лесі Українки біля ЦВК автомобіль вилетів із проїжджої частини, є постраждалі.

Джерело

Новости Украины