У Києві п’яний працівник автомийки викрав авто клієнта та поїхав кататись під час комендантської години. Фото

У Голосіївському районі Києва правоохоронці зупинили автомобіль, який їздив по місту під час комендантської години. Як виявилось, водій був п’яним, а саму машину він викрав з автомийки, де працював.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, подія сталась на території Голосіївського району столиці. Двоє приятелів ввечері вживали алкогольні напої поблизу свого місця роботи – автомобільної мийки.

«Один з них запропонував взяти автомобіль клієнта, який на декілька днів залишили на мийці. Він знайшов ключі від транспортного засобу та разом зі знайомим поїхав кататись під час комендантської години, доки їх не зупинив екіпаж патрульної поліції. На місце події направили слідчо-оперативну групу, яка затримала водія», – уточнили в пресслужбі.

Прилад Драгер показав 1,45 проміле алкоголю в крові водія. Патрульні поліцейські склали відносно зловмисника протокол керування у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень). Викрадену машину повернули власнику, а зловмиснику повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві на вулиці Великій Васильківській сталась аварія за участю Volkswagen та Skoda. Коли правоохоронці оформлювали ДТП, одну з машин намагалися викрасти двоє п’яних чоловіків.

Джерело

Новости Украины