У Києві судитимуть чоловіка, який намагався вбити безпритульну кішку на очах сусідів. Фото і відео

У Києві судитимуть чоловіка, який намагався вбити безпритульну кішку. Подія сталась у жовтні у дворі будинку на проспекті Павла Тичини.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

«У жовтні поточного року до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від очевидців про те, що на проспекті Павла Тичини сусід жорстоко б’є кота і не реагує на зауваження перехожих», – нагадали в поліції.

На місці події дільничні офіцери з’ясували, що безпритульній тварині вдалося втекти від зловмисника, а місцеві мешканці допомогли встановити номер квартири, в якій проживає зловмисник. 38-річного чоловіка було затримано – йому повідомили про підозру у жорстокому поводження з тваринами, а суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

«Днями слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. Кішку, яку намагався вбити чоловік, відшукали та вилікували зоозахисники. Завдяки їхнім зусиллям, тварина знайшла свій прихисток у люблячій родин», – додали в поліції.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Кривому Розі на вулиці Незалежності України, 17 чоловік підстрелив дворового собаку на очах у дітей. Пес спокійно лежав біля альтанки, коли до нього підійшов чоловік та вистрілив, той від переляку стрибнув та втік.

Джерело

Новости Украины