У Києві зберуть експертів, які розкажуть про особливості правової моделі захисту дитини в Україні та потреби в її удосконаленні

У дискусійній панелі круглого столу на тему  «Барнахус у рамках адміністративних процедур, досудового розслідування та відправлення правосуддя. Теоретичний і практичний аспекти», візьме участь голова Запорізької обласної ради Олена Жук (онлайн).

Організатором заходу виступила Асоціація соціального розвитку через право, Шостий апеляційний адміністративний суд за підтримки Міністерства юстиції України. Модератором стане президент Асоціації, член Серкетаріату Громадської ради при комітеті ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Інна Силантьєва.

Учасники заходу проінформують про розробку та запровадження на законодавчому рівні  особливої правової моделі захисту дитини, яка стала об’єктом/свідком злочинних посягань або інших протиправних дій  задля досягнення кінцевої мети відповідних адмінпроцедур, кримінальних проваджень, притягнення винних до відповідальності на підставі належних і допустимих доказів і їх переконливості перед судом.

Відбудеться круглий стіл 15 липня о 12.00  у пресцентрі Укрінформ. Частина спікерів візьме участь в дискусії онлайн. Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

 

Источник

Новости Украины