У Краматорську поліція встановлює обставини двох ДТП з постраждалими

За обома фактами відкриті кримінальні провадження. Поліція закликає водіїв бути уважними.

26 березня о 17:00 44-річна жінка керуючи мопедом Honda рухалася проїзною частиною вулиці Проїзна. Не впоравшись з керуванням, вчинила наїзд на бордюр та впала, отримавши тілесні ушкодження.

За даним фактом поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури розпочато досудове розслідування за ст. 291 КК України «Порушення чинних на транспорті правил».

Того ж дня о 22:12 до Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області надійшло повідомлення про те, що  водій автомобіля ЗАЗ-DAEWOO Lanos  рухався проїзною частиною вулиці О. Тихого в напрямку вулиці Маяковського. На перехресті з вулицею Архангельська під час виконання маневру лівого повороту не надав перевагу у русі автомобілю MAZDA та вчинив з ним зіткнення. Внаслідок даної аварії обидва водії отримали тілесні ушкодження.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та бути максимально уважними і обережними на дорогах.

Источник

Новости Украины