У Краматорську відбудеться яскраве новорічно-різдвяне дійство «Час зимових історій»

Низку заходів до новорічно-різдвяних свят підготував Центр кіномистецтва та культури за підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації.  

З 14 грудня 2020 року по 18 грудня 2020 року в місті Краматорськ, вул. Двірцева, 37 (1 поверх) з 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 бажаючих запрошують приєднатися до захопливої розважальної програми «Час зимових історій». 

На юних відвідувачів чекає занурення у яскраву новорічну атмосферу за допомогою казкових персонажів, святкових декорацій, тематичних інтерактивів та музичного перформансу.

У програмі поєднуються інтерактивні ігри із спецефектами, квест-завдання з шоу ілюзіоніста, музичні виступи зі спілкуванням з Святим Миколаєм. Захід відбуватиметься у супроводі атмосферної новорічної музики за участю аніматорів у яскравих ростових костюмах Мінні Мауса, Міккі Мауса, Баранчика Шона, Грінча (ростових ляльок).

Вхід вільний, за попереднім записом, кількість людей у групі — 15 осіб. Для запису телефонуйте за номером 0502867427.

Вхідний контроль та проведення заходу відбуватиметься відповідно до вимог нормативно-правових актів з питань протидії коронавірусній хворобі (COVID-19).

Источник

Новости Украины