У Краматорську викрили угруповання збувальників метадону з місячним прибутком близько півтора мільйона гривень

Організована група, до складу якої входило четверо осіб, налагодила збут наркотиків на території Покровська, Мирнограда та Краматорська. Незаконну діяльність зловмисників припинили співробітники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням поліції в Донецькій області за процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

PTPODbzt.jpg

Під час опрацювання оперативної інформації щодо збуту наркотиків співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Донецькій області вийшли на групу наркоділків, які влаштували незаконний «бізнес» на півночі області.

Задля викриття злочинних дій угруповання поліцейські вжили найсучасніші методи роботи. Оперативники встановили, що організував збут метадону 52-річний мешканець Дніпропетровської області та долучив до справи ще трьох спільників.

Крім того, розшуковці відстежили маршрут переміщення та концепцію незаконного прибутку зловмисників – збувальники пересувалися з одного міста до іншого, в кожному з яких залишали наркотичні закладки. Гроші за «товар» отримували на рахунок банку.

Задокументувати збут наркотиків поліцейськім вдалося у Краматорську під час оперативної закупки. У фігурантів було вилучено 130 згортків з метадоном, загальною вагою 32,5 грамів.

Під час обшуку за місцем мешкання ділків оперативники вилучили гроші, отримані незаконним шляхом, банківські картки та мобільні телефони з неспростовними доказами злочинних дій.

Встановлено, що місячний прибуток угруповання становив близько півтора мільйона гривень.

Членам групи інкримінують ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

y4bfz5e6.jpg

bswFBIis.jpg

PpCZ1XBx.jpg

nhizdIkH.jpg

Источник

Новости Украины