У Краматорську водій автомобіля наїхав на жінку та зник: поліція розшукує свідків

На перехресті вулиці Паркова та Василя Стуса під колеса автомобіля потрапила 37-річна жінка. Однак водій з місця події втік у невідомому напрямку. За даним фактом під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування.

Сьогодні, 10 жовтня о 04.20 на перехресті вулиці Паркова та Василя Стуса невстановлений водій на невстановленому автомобілі вчинив наїзд на краматорчанку, яка перетинала проїжджу частину вулиці Паркова по пішохідному переходу. В наслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження.

За даним фактом поліцією, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами».

За попередніми даними невстановлений водій рухався на автомобілі марки «Subaru Legacy» 2003 року випуску світлого кольору.

Слідчий звертається до всіх громадян, хто став свідком чи очевидцем даної дорожньо-транспортної пригоди або має інформацію про особу водія та місцезнаходження автомобіля з прохання повідомити до поліції.

Звертатись до Краматорського відділу поліції або за телефоном 099-011-62-04 або «102».

Источник

Новости Украины