У Краматорську затримали двох неповнолітніх, причетних до крадіжок з авто

Пильні громадяни затримали двох підозрілих осіб вночі сьогодні, 17 квітня, та подзвонили на 102. Подія сталася у Краматорську в одній з багатоповерхівок на вулиці Парковій.
Коли патрульні прибули на місце події, поспілкувалися з заявницею, й та розповіла, що побачила у вікно невідомих осіб з ліхтариками. Вийшла на вулицю й виявила розбите скло в одній з припаркованих машин. Жінка одразу подзвонила до поліції. Трохи згодом вона та ще два сусіди піймали хлопців 15-ти та 13-ти років, які можуть бути причетними до події.

Двоє неповнолітніх чекали прибуття поліції у під’їзді.Патрульні обстежили територію двору, виявили Mitsubishi Colt та Renault Simbol. Власників автівок сповістили та викликали на двір. В обох автівках було розбите скло передньої пасажирської двері та викрадено особисті речі власників: портмоне зі свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу, відеореєстратор, банківські карти та інше. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, та по її прибуттю було проведено огляд.

Патрульні надали усю необхідну допомогу слідчо-оперативній групі та сповістили та викликали на місце батьків неповнолітніх.
Серед речей, виявлених під час огляду, було: портфель, 350 гривень, банківська карта, лом, дві плоскі викрутки, два гайкових ключі, ліхтар, дві пари робочих рукавичок, зарядний шнур від реєстратора, портмоне зі свідоцтвом про реєстрацію авто, емблеми логотипів Audi та Fiat, срібна каблучка, наручний годинник, дві портативні батареї, перцевий балончик, цигарки та запальнички.Далі справою займатимуться у Краматорському РУ поліції.

Додамо, що Community Policing – це постійна взаємодія поліції з населенням та місцевою владою заради спільного безпечного простору. Така співпраця робить наше місто кращим та безпечним.
Дякуємо свідомим громадянам за їхню пильність та небайдужість.Та нагадуємо, у разі, якщо ви стали очевидцем правопорушення, телефонуйте на лінію 102!

Источник

Новости Украины