У Кривому Розі невідомі обстріляли автомобіль: поліція оголосила план «перехоплення». Фото

Увечері, 25 вересня, у Кривому Розі на Дніпропетровщині невідомі обстріляли автомобіль. Правоохоронці оголосили план «перехоплення».

Відео дня

Про це повідомили у поліції області. Вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків віком 29 та 31 рік. Їх госпіталізовано. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину.

«25 вересня двоє невідомих на автомобілях Renault та Volkswagen здійснили декілька пострілів з вогнепальної зброї у бік автомобіля Skoda, після чого поїхали з місця події», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Зазначається, що для затримання стрільців в області введено спеціальну поліцейську спецоперацію. Авто, з якого зловмисники поцілили по місцевих мешканцях, вже розшукали.

Співробітники відділення поліції № 7 Криворізького районного управління поліції проводять невідкладні першочергові заходи, спрямовані на встановлення місцеперебування та затримання осіб, причетних до злочину.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як писав OBOZ.UA, 22 вересня в Обухівському районі Київської області чоловік відкрив хаотичну стрілянину в магазині. Він затриманий, є поранені.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины