У Львові знайшли мертвого чоловіка на зупинці: прохання опізнати (ФОТО 18+)

Фото ілюстративне

У Львові правоохоронці звертаються до громадськості з проханням допомогти встановити особу мертвого чоловіка. Про це пише «Варта 1».

Тіло виявили на зупинці автотранспорту.

«Відділом поліції № 1 (Шевченківський) Львівського РУП № 1 ГУНП у Львівській області проводяться заходи щодо встановленню особи невпізнаного трупа (чоловіка), який був виявлений 15.03.2023 року за адресою: м. Львів, на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука на зупинці громадського автотранспорту» — йдеться у повідомленні

Так,  15 березня надійшло повідомлення на лінію «102» про те, що було виявлено труп невідомого чоловіка віком близько 50-60 років, за адресою: м. Львів, на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука.

Прикмети чоловіка: вік близько 50-60 років, середньої тіло будови, очі світлі, волосся темно-русе, коротке, в ділянці чола та передньої частини голови є чіткі залисини, брови темні широкі, ніс з горбинкою, обличчя подовгасте., часткова відсутність зубів

Особливі прикмети: відсутні.

Був одягнений: куртка чорного кольору, светр синього кольору з жовтими вставками., футболка, штани чорного кольору, кросівки чорного кольору фірми (REEBOK) на шнурівку.

При отриманні будь-якої інформації просимо терміново повідомити у відділ поліції № 1 ЛРУП № 1 ГУНП України у Львівській області, що за адресою м. Львів, вул. Ак. Кучера, 5. Контактні дані: 380990356166, або ж «102»

 

Джерело

Новости Украины