У Мелітополі колаборанти вимагають містове з підприємців, які виїхали та погрожують забрати бізнес

В Мелитополе коллаборанты требуют местовое с предпринимателей, которые выехали, и угрожают забрать бизнес

Сьогодні мешканці Мелітополя тільки й обговорюють майбутню деокупацію. А місцеві колаборанти, дивлячись на злодійкуватих окупантів, поспішають хапнути перед втечею та побільше.

Зокрема адміністрація Центрального ринку, яка практично у повному складі пішла на співпрацю з окупантами, опломбувала всі порожні батискафи тих підприємців, які виїхали з міста. Більше того, нахабства колаборантів немає межі – вони вимагають з мелітопольців, які виїхали, заплатити послуги ринку за всі місяці простою роботи. Про це повідомляють мелітопольці, які евакуювалися із окупації. У будинки колишніх підприємців ринку «добрі» сусіди вже поселили російських солдатів.

Крім того, колаборанти на чолі з екс-заступником начальника управління з питань розвитку промисловості та підприємництва Антоніною Тимошенко, яку називають нині у місті «Тонькою коригувачкою», обходять усі магазини, батискафи та залишають на фасадах оголошення про те, що ці торгові точки мають ознаки «безгосподарності».

Від власників вимагають особисто надати документи на бізнес, інакше загрожують «відтисканням» майна.

Мешканці Мелітополя повідомляють, що саме на «Центральном» та «Образцовом» ринках найбільше сепаратистів, які виставляли в лотках російські прапори, відзначали День росії прямо на робочих місцях із шампанським, і які зараз одягають і взують російських солдатів.

Сьогодні, до речі, внизу на ринках справжній аншлаг – мобілізовані, котрі приїхали до Мелітополя у кедах, скуповують чоботи, берці, будь-яку форму, включаючи українську.

Джерело

Новости Украины