У Мелітополі окупанти позбавили посади ще одного високопоставленого зрадника

В Мелитополе оккупанты лишили должности еще одного высокопоставленного предателя

Мелітопольські колаборанти, які злетіли кар'єрними сходами після захоплення регіону, один за одним втрачають посади.

Рашисти поводяться зі зрадниками як із використаними гумовими виробами. Після того як ті зроблять усю брудну роботу, колаборантів відправляють на смітник.

Так сталося з цілою низкою мелітопольських зрадників — наприклад, з імператрицею Кирилівки Уманець, недобитим Зубарєвим, гауляйтером Мелітопольщини Сігутою.

Тепер вони судорожно шукають чим себе зайняти і залишитися хоч при якійсь справі, тому рвуться в політику, виставляючи свої кандидатури на фейкове голосування.

Незабаром на білбордах ми, ймовірно, побачимо й екс-ректора псевдовузу з пафосною назвою МДУ Андрія Чуйкова. Сьогодні стало відомо, що і йому рашисти знайшли заміну. Навчальний заклад очолить такий собі Тойвонен Микола Рудольфович.

У різний час він обіймав управлінські посади в Санкт-Петербурзькому державному університеті, Університеті ІТМО, Міносвіти Росії. Останнє місце роботи перед призначенням — радник ректора Санкт-Петербурзького державного економічного університету.

Ось тільки довго керувати мелітопольським ВНЗ варягу навряд чи доведеться. Дуже скоро окупанти покинуть наше місто, а студенти знову сядуть за парти в ТДАТУ і МДПУ.

Джерело

Новости Украины