У Мелітополі перестало працювати російське телебачення

В Мелитополе перестало работать российское телевидение

У тимчасово окупованому Мелітополі чергова "зрада". Городяни залишилися без раша-попаганда-ТБ.

На окупаційних ТГ-каналах минулого тижня з'явилася інформація про те, що 11-12 липня будуть проводяться технічні роботи на телестанції Мелітополя. І через це будуть перебої прийому сигналу цифрових телеканалів і радіомовлення. Але на календарі 15 липня, а раша телеканали в Мелітополі транслюють чорні екрани.

— Не тільки в мене, а й у більшості сусідів періодично з'являються тільки 9 каналів, а сьогодні зранку пропали знову всі канали. Розберіться будь ласка, чому населення позбавляють важливих новин, — скаржаться мелітопольці.

— Слава богу, що воно не працює. Може мізки в людей почнуть працювати. У бабусь-сусідок уже на лавочці почалося "просвітлення". Уже пішли перші розмови, що все не так, як кричить Скабєєва по телевізору. Так ще трохи і згадають що вони українці і що гнати треба цих приїжджих!!!!!

Перебої з трансляцією мають масовий характер, лише у деяких працює кілька телеканалів. Городяни, які і так більшу частину часу проводять удома, залишилися без ТБ. Деякі почали переналаштовувати канали, але марно. В інших рашаТБ пробивалося.

Колаборанти з окупантами нервують і у своїх ТГ-смітниках також благають городян не читати українські ЗМІ. І навіть створили спеціальну гарячу лінію для консультацій щодо цифрового телебачення.

Нагадаємо, у багатьох у Мелітополі також спостерігаються проблеми зі стільниковим зв'язком. Раша картки куплені після 27 травня взагалі перестали функціонувати, у "Мир телеком" лише розводять руками.

Джерело

Новости Украины