У Мелітополі рашисти відкрили дозвіллєвий центр для зомбування дітей

В Мелитополе рашисты открыли досуговый центр для зомбирования детей

На тимчасово окупованій частині Запорізької області загарбники продовжують примусову інтеграцію українських дітей та молоді в російський соціокультурний простір.

Зокрема, рашисти планують відкриття додаткових спеціалізованих закладів під назвою "дитячий дозвільний центр". Про це повідомляє Центр національного спротиву при Силах спеціальних операцій.

Проєкт курує путінська партія "Единая россия", від якої місцеві зрадники збираються балотуватися на всеросійських виборах цієї осені. Реалізується рашистська ініціатива від початку червня 2022 року, а її кураторкою виступає заступниця голови держдуми рф Анна Кузнєцова.

Наразі "дитячі розважальні центри" було відкрито у 12 населених пунктах тимчасово окупованих територій півдня та сходу України. Зокрема 25 березня такий пункт було відкрито в Мелітополі.

Призначені такі "центри" для ідеологічної обробки дітей та молоді. Ключовими наративами є тези, які мають сформувати спотворене трактування війни в Україні. Крім цього, фахівці цих "центрів" примушують дітей вчити російський гімн і їхню версію історії.

Джерело

Новости Украины