У Мелітополі російські податкові інспектори пішли по підприємцям ринків

В Мелитополе российские налоговые инспекторы пошли по предпринимателям рынков

Дрібні підприємці в Мелітополі, які торгують на ринку, занервували. Якщо досі російська податкова їх не особливо перевіряла, то тепер комісія "швонедрів" пішла ринковими рядами.

Мета обходу — змусити всіх фізосіб перереєструватися, інакше місця на ринку погрожують позбавити. Контролери ходять, зокрема, і оптовими ринками. Основна вимога — оформити всі документи до 30 червня. Попереду на дрібних підприємців чекає період тотального контролю за сплатою податків, за кожного працевлаштованого працівника.

Крім того, у Мелітополі вже почали вираховувати із зарплати тих, хто не є громадянином Росії. Так, комунальники підприємства МУП Чистота і вихователі дитячих садків, які не отримали російський паспорт і не відмовилися від громадянства України, отримали зарплати за мінусом 30%.

Нагадаємо, в Мелітополі, на жаль, знайшлися бізнесмени з числа керівників, які охоче пішли на співпрацю з окупаційною владою. Серед відомих керівників:

  • керівник заводу родини Є. Балицького "Автогідроагрегат" Віталій Ярчук
  • власник ТОВ "Автопривод" Олександр Акімов
  • директор "Гідросила МЗТГ" Володимир Харчишин
  • співвласник однойменної фірми Ігор Скоробогатько
  • співзасновники компанії "Турбоком" Ігор Греджев і Віталій Плакун

Раніше мелітопольський міський голова Іван Федоров повідомив про можливу конфіскацію майна колаборантів на користь держави.

 

Джерело

Новости Украины