У Мелітополі російські шахраї видурили у жінки 40 тисяч рублів

В Мелитополе российские мошенники выманили у женщины 40 тысяч рублей

Аферисти намагаються нажитися на мелітопольцях, які вже півтора року живуть в умовах російської окупації. На жаль, декому вдається обдурити довірливих містян.

Нещодавно жертвою інтернет-шахраїв стала місцева мешканка. В одному з популярних месенджерів жінці прийшло повідомлення від її доброї знайомої. Та написала, що потрапила в халепу і попросила позичити грошей. 

Нічого не підозрюючи, подруга переказала на зазначену в листуванні картку понад 40 тисяч рублів. Але коли жінка зателефонувала своїй знайомій, щоб дізнатися, чи дійшли гроші, то дізналася, що та їй не писала і нічого не просила. 

Як з'ясувалося, шахраї зламали акаунт знайомої потерпілої в популярному месенджері та вели листування з її контактами, ошукавши в такий спосіб ще одну місцеву жительку. 

Вкотре просимо наших читачів бути уважними та обережними. Не переказуйте на незнайомі рахунки гроші, якщо вам у месенджерах або соціальних мережах надходять прохання "позичити" або "виручити" — передзвоніть своєму знайомому і переконайтеся, що пише вам саме він, а не якийсь аферист.

Джерело

Новости Украины